Penne cu pui si surimi

de susu in Penne, 25 Feb 2010 | 8475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste scurte                              
  • 250 gr piept de pui                              
  • ½ morcov                              
  • 1 ardei gras galben                              
  • vreo 7 bastonase de surimi crab                              
  • 4 rosii                              
  • ½ lgt oregano                              
  • ½ lgt cimbru                              
  • 1 lgt patrunjel tocat pentru ornare                              
  • branza rasa sau parmesan                               
  • 4-5 catei usturoi                                                 
  • 1 ceapa mare                                                 
  • 1 lingura de bulion  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui si surimi:

Se fierb pastele al dente (la 100 gr paste 1 l de apa). Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei pentru a nu se lipi pastele intre ele. Pastele se adauga cand incepe apa sa fiarba. Se fierb fara capac si la foc mai mic. Se pun apoi in strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se amesteca cu putin ulei. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei. Se adauga usturoiul zdrobit si se mai caleste. Apoi se adauga pe rand carnea taiata fasii groase de un deget, morcovul dat prin razatoarea mare sau taiat bastonase, surimi taiate cuburi mari,  ardeiul taiat fasii si se caleste dupa fiecare. In alt vas se pun pe foc rosiile decojite si date prin masina impreuna cu oregano, cimbru si lingura de bullion. Se lasa pana se leaga un sos mai gros. Se aseaza pe farfurii pastele, deasupra legumele cu carnea, peste ele sosul de rosii si deasupra parmesan si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pui si surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

dicarmencitta1957 1

27.02.2010, 12:13

Arata foarte bine si mie imi plac surimi.Eu ii pun in salata.Super reteta.

mihaelar63 1

01.03.2010, 07:49

interesanta combinatie de pui cu surimi , parca m-as da la ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf